Družinski homeopatski vodnik

Družinski homeopatski vodnik avtoric Lidije Blažič, mag. farm. in Indire Zanco, mag. farm. predstavlja preglednico osnovnih in najpogosteje rabljenih homeopatskih zdravil, ki sodijo v domačo lekarno.

Knjiga je na voljo v lekarnah, kjer izdajajo homeopatska zdravila in v bolje založenih knjigarnah.

Nazaj na homeopatijo

Homeopatija za domačo uporabo

Knjižica Homeopatija za domačo uporabo avtorja Jošta Klemenca dr. med., homeopata opisuje 36 homeopatskih zdravil. S pomočjo knjižice se boste lažje odločili, katero homeopatsko zdravilo potrebujete. V njej boste našli tudi informacije o odmerjanju, potencah in shranjevanju homeopatskih zdravil.

V lekarnah, kjer prodajajo homeopatska zdravila, lahko kupite tudi komplete, ki so sestavljeni iz 36 homeopatskih zdravil, opisanih v knjižici Homeopatija za domačo uporabo. Kompletu je priložena tudi omenjena knjižica.

Knjižica je na voljo v lekarnah kjer prodajajo homeopatska zdravila.

Nazaj na homeopatijo

Kralj Aurum

Knjiga Kralj Aurum avtorice Katalin Kürti, zdravnice homeopatinje, tako otrokom kot tudi odraslim približa svet homeopatije s pomočjo pravljic in ilustracij.

V zbirki 15 homeopatskih pravljic nastopajo dvorjani, poimenovani po homeopatskih zdravilih, ki ustrezajo njihovim osebnostnim značilnostim. V knjižici spoznamo neprevidno princesko Arnico, plaho dvorno spletičnoGelsemium, kraljico Pulsatillo, kralja Auruma in mnoge druge. Obenem izvemo, zakaj je bolehala princesa Palladium in katere so bile nenavadne značilnosti dvornega uradnika Arsenicuma.

Liki zastopani v pravljicah poosebljajo lastnosti in težave, ki jih je mogoče učinkovito zdraviti z enako poimenovanimi homeopatskimi zdravili. Ključ do uspešne uporabe homeopatije je namreč v poznavanju in razumevanju bistvenih telesnih in duševnih značilnosti posameznika.

Knjižica ni namenjena le zabavi, ampak tudi učenju in predstavlja prijetno kratkočasenje ter uporabno bralno izkušnjo za otroke in odrasle.

Knjigo je izdalo avstrijsko podjetje Remedia Homeopathie, eden največjih proizvajalcev monokomponentnih homeopatskih zdravil na svetu. Slovensko izdajo je omogočilo podjetje AdriaPharm d.o.o., ki v Sloveniji zastopa podjetje Remedia Homeopathie.

Knjiga je na voljo v lekarnah, kjer izdajajo homeopatska zdravila in v bolje založenih knjigarnah.

Nazaj na homeopatijo

Ravni zdravja

Knjiga priznanega grškega homeopata prof. George Vithoulkasa v prevodu mag. Lidije Blažič pripomore k razumevanju poteka zdravljenja. Knjiga “Ravni zdravja” je zelo izviren prispevek profesorja Vithoulkasa k medicini na splošno in še zlasti k homeopatiji.

V knjigi avtor z nami deli 50 let homeopatske prakse, izkušenj in skrbnega opazovanja.

S podrobnim opisom kako naj prepoznamo, ali se po določenem zdravljenju (bodisi homeopatskemu, alopatskemu ali morebitnih alternativah) bolniku stanje izboljšuje ali nazaduje, nam avtor pomaga pri razumevanju in bolj natančni prognozi poteka zdravljenja.

Knjiga je na voljo v lekarnah, kjer izdajajo homeopatska zdravila in v bolje založenih knjigarnah.

Nazaj na homeopatijo