AdriaPharm je zasebno podjetje ustanovljeno leta 2010.

Ustanoviteljica podjetja Indira Zanco, mag. pharm.  sem svoje izkušnje in znanja pridobljena v različnih segmentih farmacevtske industrije, nadgradila s poznavanjem komplementarnih vej zdravljenja s homeopatijo, Bachovimi cvetnimi kapljicami in Schuesslerjevimi solmi.

Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil v slovenskih lekarnah, je podjetje AdriaPharm leta 2010 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne. Nabor homeopatskih zdravil stalno širimo in po osmih letih imamo že 94 registriranih homeopatskih zdravil.

Vseskozi organiziramo izobraževanja za strokovno in laično javnost, izdajamo pa tudi knjige s tovrstno edukativo vsebino.

NAŠE POSLANSTVO

Gradimo mostove med klasičnimi in komplementarnimi metodami zdravljenja. Ponudbo klasičnih zdravil v lekarnah dopolnjujemo s homeopatskimi zdravili in drugimi komplementarnimi metodami pomoči. Osveščamo o pomenu celostne obravnave zdravja posameznika, ki vključuje tudi komplementarne metode.

Remedia
Avstrijsko podjetje Remedia je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil. Ima dolgoletno družinsko tradicijo. Lastnik podjetja Mag. Robert Muentz je namreč tudi lastnik 250 let stare lekarne, ki je svoje usluge nudila tako znani avstroogrski družini Esterhazy, kot njenemu dvornemu kapelnemu mojstru, skladatelju Josephu Haydnu. V tej lekarni je Mag. Muentz leta 1985 začel izdelovati homeopatska zdravila in tako več stoletno tradicijo na področju izdelave in svetovanja v lekarni združil z inovativnim pristopom izdelave homeopatskih zdravil in osveščanjem o pomenu homeopatije in naravnega, komplementarnega zdravljenja. Nabor podjetja obsega približno 5.000 homeopatskih zdravil, proizvodnjo in testiranja pa opravljajo skladno z najvišjimi veljavnimi standardi.

http://www.remedia-homeopathy.com

Indira Zanco, mag. farm.
Indira je magistra farmacije, ki je po 18 letih izkušenj v farmacevtski industriji 2010. leta pionirsko zaorala ledino z vložitvijo prve vloge za pridobitev dovoljenja za promet s homeopatskim zdravilom, kar je omogočilo uvedbo homeopatskih zdravil v slovenske lekarne leta 2011. S homeopatijo se ukvarja od leta 2002, ko se je strokovno izpopolnjevala v homeopatskih šolah. Je soavtorica knjige Družinski homeopatski vodnik. Znanja redno izpopolnjuje na nacionalnih in mednarodnih seminarjih o homeopatiji, Bachovih cvetnih kapljicah, Schuesslerjevih soleh.

Amela Haznadar, uni. dipl. nov.
Amela, srce in duša naše pisarne, ima več kot 25 let delovnih izkušenj na področju administracije in blagovnega knjigovodstva. Z veseljem bo poskrbela za to, da bodo vaša vprašanja in pobude prišle na pravo mesto.