AdriaPharm je zasebno podjetje ustanovljeno leta 2010.

Ustanoviteljici podjetja Indira Zanco, mag. pharm. in mag. Mojca Slodej Kušlan, mag.farm. sva svoje izkušnje in znanja, pridobljena v različnih segmentih farmacevtske industrije, nadgradili s poznavanjem komplementarnih vej zdravljenja s homeopatijo, Bachovimi cvetnimi kapljice in Schuesslerjevimi solmi.

Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil v slovenskih lekarnah, je podjetje AdriaPharm leta 2010 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne. Nabor homeopatskih zdravil stalno širimo, leta 2013 pa smo našo ponudbo razširili še z Originalnimi Bachovimi cvetnimi kapljicami.

Vseskozi organiziramo izobraževanja za strokovno in laično javnost, izdajamo pa tudi knjige s tovrstno edukativo vsebino.

NAŠE POSLANSTVO

Gradimo mostove med klasičnimi in komplementarnimi metodami zdravljenja. Ponudbo klasičnih zdravil v lekarnah dopolnjujemo s homeopatskimi zdravili in drugimi komplementarnimi metodami pomoči kot so Bachove cvetne kapljice. Osveščamo o pomenu celostne obravnave zdravja posameznika, ki vključuje tudi komplementarne metode.

Remedia
Avstrijsko podjetje Remedia je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil. Ima dolgoletno družinsko tradicijo. Lastnik podjetja Mag. Robert Muentz je namreč tudi lastnik 250 let stare lekarne, ki je svoje usluge nudila tako znani avstroogrski družini Esterhazy, kot njenemu dvornemu kapelnemu mojstru, skladatelju Josephu Haydnu. V tej lekarni je Mag. Muentz leta 1985 začel izdelovati homeopatska zdravila in tako več stoletno tradicijo na področju izdelave in svetovanja v lekarni združil z inovativnim pristopom izdelave homeopatskih zdravil in osveščanjem o pomenu homeopatije in naravnega, komplementarnega zdravljenja. Nabor podjetja obsega približno 5.000 homeopatskih zdravil, proizvodnjo in testiranja pa opravljajo skladno z najvišjimi veljavnimi standardi.

http://www.remedia-homeopathy.com

Nelsons
Družinsko podjetje Nelsons je največji proizvajalec naravnih zdravstvenih izdelkov v Veliki Britaniji. Podjetje Nelsons je tudi podjetje z najdaljšo tradicijo izdelave homeopatskih zdravil v Evropi vse od leta 1860. Izhaja iz najstarejše homeopatske lekarne v Evropi, ki kot Nelsons Pharmacy še danes deluje na Duke Street v Londonu.
Povezava z dr. Bachom sega v leto 1930, ko je dr. Bach podjetju zaupal izdelavo Bachovih cvetnih kapljic in izdelkov Rescue. Podjetje z mnogimi iniciativami na področju integrativnega zdravstva in homeopatije podpira prizadevanja za prepoznavo vrednosti komplementarne zdravstvene oskrbe.

http://www.nelsons.de/de-de/de

Indira Zanco, mag. farm.
Indira je magistra farmacije, ki je po 18 letih izkušenj v farmacevtski industriji, v sodelovanju z mag. Mojco Slodej Kušlan, 2010. leta pionirsko zaorala ledino z vložitvijo prve vloge za pridobitev dovoljenja za promet s homeopatskim zdravilom, kar je omogočilo uvedbo homeopatskih zdravil v slovenske lekarne leta 2011. S homeopatijo se ukvarja od leta 2002, ko se je strokovno izpopolnjevala v homeopatskih šolah. Je soavtorica knjige Družinski homeopatski vodnik. Znanja redno izpopolnjuje na nacionalnih in mednarodnih seminarjih o homeopatiji, Bachovih cvetnih kapljicah, Schuesslerjevih soleh.

mag. Mojca Slodej Kušlan, mag. farm.
Mojca je magistra farmacevtskih znanosti, ki je svoje znanje in izkušnje pridodobila v prodajnih, marketinških in medicinskih oddelkih farmacevtskih multinacionalk s področjem delovanja v Sloveniji in na trgih bivše Jugoslavije. S homeopatskimi zdravili se je prvič srečala med študijem v tujini. Izziv omogočiti tovrstno komplementarno ponudbo tudi Sloveniji, jo je vodil k (so)ustanovitvi podjetja AdriaPharm danes znanega po izobraževanju in zagotavljanju tovrstne ponudbe lekarnam. Vodi podjetje v Sloveniji.

Amela Haznadar, uni. dipl. nov.
Amela, srce in duša naše pisarne, ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju administracije in blagovnega knjigovodstva. Z veseljem bo poskrbela za to, da bodo vaša vprašanja in pobude prišle na pravo mesto.

Darja Hrastnik, mag. farm.
Darja je magistra farmacije z dolgoletnimi izkušnjami na področju marketinga zdravil in prehranskih dopolnil. Vedno bolj jo zanimajo tudi tradicionalni in komplementarni načini zdravljenja. Izobražuje se na področju ayurvede, Bachove cvetne terapije, homeopatije in terapije s Schuesslerjevemi solmi. Darja redno obiskuje lekarne in jih seznanja z AdriaPharm novostmi.