PRAVNO OBVESTILO

 

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Vsebina spletnih strani AdriaPharm d.o.o. je podana in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Ne glede na to AdriaPharm d.o.o. ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh informacij na spletnih straneh. AdriaPharm d.o.o. tako ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe nepravilnih, neažurnih ali nepopolnih informacij. AdriaPharm d.o.o. niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku vsebine spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Uporabnike spletnih strani obveščamo, da se vse informacije na teh spletnih straneh lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ter da so vse avtorske vsebine zaščitene z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP).

 

OPOZORILA

Za homeopatska zdravila velja naslednje opozorilo:

“V primeru resnih bolezni se je nujno posvetovati z zdravnikom ali obiskati nujno medicinsko pomoč. Homeopatsko zdravljenje in zdravljenje s konvencionalno medicino se ne izključujeta in ju lahko izvajamo sočasno. Zdravila, ki jih je predpisal zdravnik, nikoli ne prenehajte jemati samovoljno, niti ne spreminjajmo odmerka.”

Za izdelke Bachove kapljice, Rescue in Ferrotone Jabolko veljajo naslednja opozorila:

“Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.”

 

AVTORSKE PRAVICE

Vsebina teh spletnih strani (pisna ali slikovna) je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine pripadajo AdriaPharm d.o.o.

Uporabnike obveščamo, da se dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja AdriaPharm d.o.o.

 

OSEBNI PODATKI

AdriaPharm d.o.o. zagotavlja, da ščiti osebne podatke uporabnikov spletne strani in vse ostale podatke zbrane v postopku registracije pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam. Vsi osebni podatki uporabnikov so zaupni.

Pri obravnavi vseh posredno in neposredno posredovanih osebnih podatkov nas zavezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Uporabnik s prijavo na novice soglaša, da AdriaPharm d.o.o. uporabi njegov elektronski naslov za namene obveščanja o novih produktih, novicah, obveščanje kupcev o morebitnih posebnostih v zvezi s poslovanjem, pošiljanje aktualnih ponudb, in statistično obdelavo. Osebne podatke lahko AdriaPharm d.o.o. obdeluje najmanj 5 let, oziroma do preklica pisne privolitve uporabnika.

Iz sistema sporočil se lahko uporabnik kadarkoli izpiše na način, opisan v posamezni e-novici ali na drug primeren način v pisni ali elektronski obliki. Uporabnik je seznanjen, da njegov elektronski naslov obdeluje AdriaPharm d.o.o., ki jih hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen v kraju sedeža.

AdriaPharm d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo družba obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

 

PODATKI O PODJETJU:

Polno ime: AdriaPharm, svetovanje, raziskave in trženje, d.o.o.
Skrajšano ime: AdriaPharm d.o.o.
Naslov / sedež: Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana
Matična številka:  3676331000
Davčna številka: SI 44412525
Glavna dejavnost: 72.190 (Raz.-razv.dej.na dr.podr.narav.,tehnol.)
Direktorica: Mojca Slodej Kušlan